Transport pământ Iași

Firma noastră oferă servicii de transport pământ, în judeţul Iaşi la cele mai mici preţuri. 

Există mai multe situaţii în care puteţi avea nevoie de transport pământ iar această operaţiune nu poate fi făcută cu maşina personală, din motive evidente. De obicei, cantităţile de pământ care trebuie mutate sunt foarte mari şi sunt implicate maşini mari, speciale pentru o astfel de acţiune.

Pentru a putea transporta pământ de la o locaţie la alta, puteţi lua legătura cu o firmă specializată în acest domeniu.

• Avantajul este că transportul se va realiza foarte rapid şi în cele mai bune condiţii. Firmele specializate în transport pământ dispun de personal calificat care va şti exact cum să transporte pământul în condiţii optime, dar şi de maşinile şi utilajele necesare. Înainte de a fi transportat pământul va trebui încărcat în maşinile de transport. Pentru aceasta de cele mai multe ori, firmele de transport pământ utilizează excavatoare cu cupă care vor ajuta la încărcare.

Sunt mai multe tipuri de pământ care pot fi transportate în funcţie de utilizarea lor şi de nevoile specifice ale fiecărui client.

De exemplu, se poate transporta pământ pentru fundaţii, moment în care este nevoie de unul sau chiar mai multe transporturi pentru ca o cantitate recomandată de pământ să ajungă la locul construcţiei. Uneori se transportă pământ nisipos cu pietricele pentru utilizarea în curţi sau pe alei iar greutatea acestuia este mult mai mare decât în cazul pământului normal.

Transportul nisipului este o altă activitate foarte des căutată de cei care au şantiere pentru construcţii. La construcţia unei case, de exemplu, este necesară o cantitate uriaşă de nisip, care, de obicei este extras de pe marginile râurilor sau chiar din ele. Acest nisip este de cele mai multe ori îmbibat cu apă, motiv pentru care greutatea sa este foarte mare. 

Este evident de ce, pentru transport nisip este nevoie de o maşină specială care să asigure transportul unei cantităţi mari de nisip în cele mai bune condiţii.

Firmele specializate în transport de pământ, nisip şi alte materiale de construcţii, au toate utilajele necesare pentru un transport optim. În plus, o firmă va dispune şi de personalul necesar pentru că operaţiunea de transport să fie făcută conform tuturor prevederilor legale.