Transport marfă și materiale Iași

Firma noastră oferă servicii de transport materiale în judeţul Iaşi şi transport marfă tuturor persoanelor interesate, la cele mai mici preţuri. 

Încercaţi serviciile noastre rapide, negociabile dar realizate cu grijă şi implicare, împreună cu o echipă profesionistă!

Asigurăm transportul materialelor de construcţii indiferent că trebuie să fie transportat moloz, saci de ciment, plăci de rigips sau elemente de aluminiu, oţel şi fier. Deşeurile care au rămas după renovare nu pot să fie aruncate la ghenele de gunoi şi din acest motivul noi vă oferim o metodă corectă și eficientă pentru a le elimina.

Se asigură încărcarea şi descărcarea materialelor de construcţii, inclusiv a molozului .

De ce aveţi nevoie de o firmă de transport materiale de construcţii?

Există mai multe tipuri de materiale de construcţii, dar toate au de obicei două elemente comune: greutatea şi volumul. Firma noastră are maşinile necesare şi toate utilajele pentru a putea transporta materiale de construcţii indiferent de natura acestora. Recomandarea noastră este să ne contactați din timp  pentru a stabili de la bun început care sunt nevoile dumneavoastră şi care este cea mai bună abordare pentru transport.

Pentru construcţii există materiale precum piatră şi cărămidă care au greutăţi foarte mari şi au nevoie de utilaje de ridicare, transportare şi descărcare speciale. Pentru materialele de construcţii depozitate în saci lucrurile pot părea mai simple, dar în realitate nu sunt. Chiar dacă există saci individuali, atunci când este vorba de foarte mulţi, poate fi extrem de complicat să îi mutaţi utilizând maşina proprie.

În plus, din sacii care conţin pulberi cade mereu praf, care vă va umple şi maşina, ceea ce niciun proprietar de autoturism responsabil nu îşi doreste.

Pentru materialele ca fierul beton, ţevile şi alte obiecte metalice de genul acesta, lungimea poate pune probleme. Acestea nu pot fi ataşate portbagajului maşinii, nici măcar celui aflat pe capotă. Aveţi tot potenţialul de a genera accidente grave şi în plus, întreaga încărcătură va depăşi cu mult dimensiunile maşinii dumneavoastră ceea ce nu este tocmai legal.

Pentru a evita toate aceste probleme recomandarea noastră este să apelaţi la profesionişti care să vă asigure transportul materialelor de construcţii până acasă sau până la locul unde se realizează construcţia şi veţi beneficia de transport în cele mai bune condiţii de fiecare dată.